Veelgestelde vragen - 750xGOUDA

Rood
NU
VERKRIJGBAAR
Rood
NU
VERKRIJGBAAR

SHOP
Ga naar de inhoud
BELEEF GOUDA
Ontdek Gouda opnieuw! Dé kaasstad van de wereld heeft in juli 2022 750 jaar stadsrechten.
MAKKELIJK BESTELLEN
Een uniek en inspirerend boek! 750XGouda is een prachtig hardcover boek met 750 items van Gouda. De onderwerpen zijn zeer divers, maar allemaal gerelateerd aan de stad.
VEEL GESTELDE VRAGEN
Ons meest gestelde vragen:
Kan ik het boek 750xGouda al bestellen?
U kunt via deze website het boek al bestellen via het bestelformulier. Zodra het boek is verschenen, ontvangt u een factuur.
Op welke wijze kan ik betalen?
Na het invullen van het bestelformulier op de website ontvangt u zo spoedig mogelijk een factuur per e-mail. U kunt het bedrag dan overmaken op het formulier vermelde bankrekeningnummer. Omdat het boek 750xGouda nog niet is verschenen, ontvangt u de factuur pas na de verschijningsdatum.
Wanneer wordt het boek verzonden?
Na ontvangst van uw betaling wordt het boek per post verstuurd. Wij proberen dit binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling te doen. U ontvangt hierover een bericht.
Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor 1 boek bedragen € 6,75.  Wilt u het boek in Gouda afhalen, dan is dat ook mogelijk. U kunt dit dan in het veld 'Opmerkingen' in het bestelformulier aangeven. U betaalt dan geen verzendkosten.
Kan ik mijn bestelling annuleren?
Zolang de factuur nog niet is verstuurd, kunt u uw bestelling annuleren. U kunt hiervoor het contactformulier op deze website invullen.
Kan ik het boek retourneren?
U kunt het boek alleen retourneren als de originele seal er nog omheen zit. U kunt dan het contactformulier op deze website invullen. De verzendkosten zijn dan wel voor uw rekening.
Waar is het boek te verkrijgen?
U kunt het boek 750xGouda bestellen via deze website. Daarnaast is het boek straks te verkrijgen bij diverse boekhandels en winkeliers in Gouda.

Heeft u nog een vraag? U kunt dan makkelijk contact met ons opnemen via het contactformulier.
Terug naar de inhoud